Beyza Alkoç’un aynı adlı kitabından sinemaya uyarlanan "0000 Kilometre" filmi, Ahmet Haktan Zavlak’ın sergilediği aşçılık yetenekleriyle çok konuşulacak. Filmin senaryosu gereği, Paris’te bir restoran mutfağında çalışan karakterini canlandıran genç oyuncu, setteki mutfak performansıyla ekibi şaşırttı. Yemek yapmaya olan merakını çekimler sırasında da gösteren Zavlak, usta aşçılara taş çıkartırcasına yaptığı gösterilerle büyük beğeni topladı.

Filmin yönetmeni Deniz Enyüksek’ten tam not alan Zavlak, rolünü en iyi şekilde yansıtmak için çekim aralarında yönetmenden ek taktikler almayı da ihmal etmedi. Bu performans, genç oyuncunun karaktere ne kadar iyi hazırlandığını ve yeteneklerini sette ne kadar geliştirdiğini gösteriyor.

Başarılı Bir Gişe ve Uyumu Yeniden Yakalamak

Filmin ilk bölümü "3391 Kilometre"de büyük gişe başarısı elde eden Ahmet Haktan Zavlak ve Derya Pınar Ak, "0000 Kilometre"de de aynı uyumu sürdürüyorlar. İzleyici tarafından çok sevilen bu çift, yeni filmde de aşk ve mesafe teması etrafında örülmüş duygusal bir hikaye sunacak.

Çekim Mekanları ve Kadrosu

"0000 Kilometre" İstanbul, İzmir ve Paris’te çekildi ve iki teaser’ı ile izleyicilerin büyük beğenisini kazandı. Filmde, Ahmet Haktan Zavlak ve Derya Pınar Ak'ın yanı sıra Gülin İyigün, Hilmi Ogün Kaptanoğlu, Cavit Çetin Güler, Can Kızıltuğ, Oya İloğulları, Laçin Ergül ve Anıl Özgür gibi başarılı oyuncular da rol alıyor. Fulya Özcan’ın senaryolaştırdığı, Deniz Enyüksek’in yönetmenliğini yaptığı yapım, 1 Kasım 2024’te A 90 Pictures aracılığıyla sinemaseverlerle buluşacak.

0000 Kilometre Vizyon Tarihi Belli Oldu

Filmin Konusu: Aşk, Mesafeler ve Hayatın Sürprizleri

Filmde, ilk yapımda birlikte bir hayat kurmayı başaran İzmir ve Ege karakterlerinin, Paris’teki yeni hayatlarına gelen bir telefonla her şeyin değişmesi anlatılıyor. Hayatlarına yeniden mesafelerin girmesi, onları aşklarının başladığı İzmir’de tekrar buluşturur. Hikaye, aralarındaki "Sıfır Kilometre" ile hayatın acı-tatlı sürprizlerine birlikte göğüs geren bu çiftin duygusal yolculuğunu ele alıyor.

"0000 Kilometre", yeni sezonun en çok merak edilen filmlerinden biri olarak izleyicileri aşk, ayrılık ve hayatın zorlukları arasında sürükleyici bir hikayeye davet ediyor. Film, romantik anları, dramı ve Paris, İzmir ile İstanbul’un büyüleyici mekanlarını beyaz perdeye taşıyarak izleyicilerde derin izler bırakacak.

"0000 Kilometre", 1 Kasım 2024’ten itibaren sinema izleyicisiyle buluşacak. Şimdiden izleyicilerin takvimlerine işaretledikleri bu film, sezonun en çok beklenen yapımlarından biri olarak dikkat çekiyor.

Kaynak: HABER MERKEZİ