Altınyayla Belediye Başkanı Selen Kınalı, ilçeye doğal gazın planlanan tarihten önce getirileceği müjdesini büyük bir heyecanla duyurdu. Başkan Kınalı, seçim beyannamesinin en önemli vaatlerinden biri olan doğal gaz projesinin 2025 yılı bitmeden hayata geçirileceğini açıkladı.
Doğalgaz Altınyayla’nın Kapısında
Başkan Kınalı, doğal gazın ilçeye kazandırılması sürecinde büyük emek sarf eden Torosgaz Yönetim Kurulu Başkanı Osman Erdemci, Burdur İl Müdürü Harun Yeşil, Yapım İşleri İşletme Sorumlusu Berat Akhan ve Gölhisar İşletme Şefi Ahmet Mart’a teşekkürlerini iletti.
Destekler için Teşekkür
Kınalı ayrıca, doğal gazın ilçeye kazandırılmasında ve planlanan tarihten önce getirilmesinde emeği geçen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli, MHP Burdur İl Başkanı Mustafa Gün, AK Parti İl Başkanı Mustafa Özboyacı ve Burdur Milletvekilleri Adem Korkmaz ile Mustafa Oğuz’a teşekkür etti. Cumhur İttifakı üyelerine de katkılarından dolayı şükranlarını sundu.
“Altınyayla’nın Altın Dönemi Başlıyor”
Seçim öncesi verdiği “Altınyayla’nın Altın Dönemi” sözünü hatırlatan Başkan Selen Kınalı, ilçenin kalkınması ve daha modern bir yaşam standardına kavuşması adına büyük adımlar atıldığını belirtti.