Burdur’un Bucak ilçesinde ahşap evde bulunan yangın tüpünün patlaması sonucu çıkan yangında 2 ahşap bina yanarak kullanılamaz hale geldi.
Yangın saat 22.45 sıralarında Bucak ilçesi Pazar Mahallesi 3605 Sokak'ta meydana geldi. Edinilen bilgilere göre sokak üzerinde bulunan müstakil bir evde bulunan yangın tüpünün bir anda patlaması sonucu ahşap evde yangın çıktı. Çevredekilerin 112 Acil Çağrı Merkezi’ne ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ve polis ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen polis ekipleri çevre güvenliğini alırken itfaiye ekipleri vatandaşların yardımıyla yangına müdahale etti. Yan binaya da sıçrayan yangın itfaiyenin uzun uğraşları sonucunda kontrol altına alınarak söndürüldü. Yangında iki ahşap bina tamamen yanarak kullanılamaz hale gelirken iki ev içerisinde de kimsenin olmaması büyük bir faciayı önledi. Yangında ölen ya da yaralanan kimse olmazken olayla ilgili inceleme başlatıldı.
Burdur'da alevler geceyi aydınlattı! 2 ev küle döndü
Burdur’un Bucak ilçesinde ahşap evde bulunan yangın tüpünün patlaması sonucu çıkan yangında 2 ahşap bina yanarak kullanılamaz hale geldi.
Kaynak: İHA
Trend Haberler

Burdur'da Pazar Yerinde Dehşet! Dünürüne Pompalı Tüfekle Saldırdı

Burdur’da İftar Sofrasında Kavga! Eski Eşiyle Birlikte Gördüğü Kişinin Burnunu Isırdı

Burdur'da Gecenin Olayı: Silah Sesleri Duyuldu

Burdur Devlet Hastanesi’ne 3 Doktor Atandı

Burdur’da asansör boşluğuna düştü, hayatını kaybetti

Burdur Orman İşletme Müdürlüğü 35 Kişi İçin İşçi Alımı Yapacak!