Burdur’da bir kişi park halindeki otomobilinin içinde ölü bulundu.
Edinilen bilgilere göre Burdur merkez Bahçelievler Mahallesi Gaziosmanpaşa Caddesi üzerinde meydana gelen olayda park halindeki otomobilde bir kişinin hareketsiz halde olduğunu gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri caddeyi trafiğe kapatarak güvenlik önlemleri aldı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaptıkları kontrollerde otomobil içerisinde bulunan Burdur Belediyesi personeli 48 yaşındaki Murat B.'nin yaşamını yitirdiğini belirledi.
Murat B.'nin cansız bedeni olay yeri inceleme ekipleri ve savcının incelemesinin ardından Burdur Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.
Yapılan ilk incelemelerde Murat B.'nin yanında bir pompalı tüfek bulunduğu ve intihar ihtimali üzerinde durulduğu öğrenildi.
Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.