"ANSİAD 21. Girişimcilik Günleri Ödülleri" töreni, 14 Aralık 2023 Perşembe günü Antalya Sanayici ve İş İnsanları Derneği (ANSİAD) tarafından düzenlendi. Akta Otel'de gerçekleştirilen törende, çeşitli kategorilerde ödüller sahiplerini buldu.

Ödül Kazananlar
"2023 ANSİAD Yılın Girişimcisi Ödülü"nü UNIBA Tarım Tic.ve San. A.Ş. Genel Müdürü ve ANSİAD Üyesi Barış Büyükyörük kazandı.
"ANSİAD Girişimcilik Günleri Güngör Pekşen Yeşil Dönüşüm Ödülü"nü Antalya Ticaret Borsası adına Yönetim Kurulu Başkanı Ali Çandır aldı.

#Bidüşünsenbulursun 11. İş Fikri Yarışması’nda ödül alan öğrencilere de törende ödülleri takdim edildi.

ansiad-girisimcilik-gunlerinde-oduller-sahiplerini-buldu-3
Törene Katılanlar
Törene, Antalya Vali Yardımcısı Mustafa Hulusi Arat, CHP Antalya Milletvekili Cavit Arı, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Antalya Bilim Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsmail Yüksek, Alanya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mesut Güner ve birçok önemli isim katıldı. Ayrıca, Türkiye Barolar Birliği Başkanı Av. R. Erinç Sağkan, TÜSİAD Başkanı Orhan Turan, Antalya Ticaret Borsası (ATB) Başkanı Ali Çandır gibi sivil toplum örgütleri temsilcileri ve meslek kuruluşları başkanları da etkinlikte yer aldı.ansiad-girisimcilik-gunlerinde-oduller-sahiplerini-buldu

Açılış Konuşması
Törenin açılış konuşmasını yapan ANSİAD Girişimcilik Komitesi ve Girişimcilik Çalışma Masası Başkanı Işık YARGIN, sürdürülebilirliğin önemine vurgu yaptı. "Güvenli yaşam için sürdürülebilir yeni teknolojiler" temasının bu yılki odak noktası olduğunu belirtti. Yargın, bölgedeki savaşlar, depremler ve dünya genelindeki sosyal sorunların, sürdürülebilirlik ve sosyal fayda yaratmanın önemini ortaya koyduğunu ifade etti.whatsapp-image-2023-12-15-at-114824-1702635048

Teşekkür ve Ödül Töreni
Törende, girişimcilik konusunda önemli katkıları olan kişilere teşekkür plaketleri takdim edildi. ANSİAD 21. Girişimcilik Günleri Ödülleri, farklı kategorilerdeki başarılı girişimcilere ve iş fikirlerine verildi. "2023 ANSİAD Yılın Girişimcisi Ödülü" UNIBA Tarım Tic.ve San. A.Ş. Genel Müdürü Barış Büyükyörük'e, "ANSİAD Girişimcilik Günleri Güngör Pekşen Yeşil Dönüşüm Ödülü" Antalya Ticaret Borsası Başkanı Ali Çandır'a takdim edildi.

İş Fikri Yarışması Ödülleri
"#Bidüşünsenbulursun 11. İş Fikri Yarışması"nda öne çıkan öğrencilere de ödüller verildi. Yarışmanın kazananları arasında çeşitli kategorilerde birinci olan öğrencilerin projeleri takdirle karşılandı.

Antalya Gazeteciler Cemiyeti (AGC) ve ANSİAD iş birliğinde yenilenen AGC Basın Galerisi için teşekkür plaketi, iç mimari tasarım ve projeleriyle katkı sağlayanlara verildi. Ayrıca, ANSİAD Girişimcilik Komitesi ve Girişimcilik Çalışma Masası Başkanı Işık Yargın’a etkinlikteki emeklerinden dolayı teşekkür plaketi takdim edildi. Törenin ardından kapanış kokteyli ile sona erdi.whatsapp-image-2023-12-15-at-114826-1

Kaynak: YENİGÜN MEDYA