Farklı etkinliklerle öğrencilerle bir araya gelinen iftar programlarının buluşmasında, Dr. Harun Kaya ve Doç. Dr. Murat Belke’nin katkılarıyla MYO ailesi ve öğrenciler aynı sofrada buluştu.
İftar programında konuşan MYO Müdürü Doç. Dr. Mert Gürlek, “Ramazan boyunca okul bünyesinde farklı etkinliklerle bu manevi atmosferi idrak etmeye çalışıyoruz. Öğrencilerimiz, her hafta farklı bir iftar sofrasında bir araya gelerek Ramazan’ı en iyi şekilde yaşıyor. Ramazan, huzur, paylaşmak ve birliktelik demek. Bu akşam da kıymetli hocalarımızın katkılarıyla bu güzel sofrada buluştuk. Kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.
Etkinliğe katkıda bulunan Belke ve Kaya aileleri ise, “Böylesi anlamlı bir etkinlikte yer almak bizler için çok değerli. MYO’da iftar programlarının düzenlendiğini duyunca hemen destek olmak istedik. Öğrenci arkadaşlarımızla aynı sofrada buluşmak bizim için mutluluk verici” ifadelerini kullandı.
Programın sonunda Dr. Harun Kaya, Doç. Dr. Murat Belke ve Doç. Dr. Utku Ongun’a katkılarından dolayı MYO Müdürü Doç. Dr. Mert Gürlek tarafından teşekkür plaketi takdim edildi.